Rådgivning

Kontrakter

Få styr på dine kontrakter og aftaler

Hos LHN forstår vi vigtigheden af korrekt og gennemsigtig juridisk dokumentation. Vores rådgivere står klar for at sikre, at dine interesser bliver varetaget, uanset om det drejer sig om en forpagtningskontrakt af landbrugsjord, lejekontrakt eller andre forretningskontrakter.

Lejekontrakt/erhvervslejekontrakt

Lejekontrakten er et vigtigt værktøj for udlejere, hvis der skulle opstå uenighed mellem udlejer og lejer. Vi kan hjælpe dig med at udarbejde din næste lejekontrakt, så du er sikret bedst muligt som lejer eller udlejer.

I/S-kontrakter

Som din juridiske rådgiver forstår vi, hvor kringlede partnerskabsaftaler kan være. Vi kan hjælpe dig med udarbejde I/S-kontrakter, der klart definerer rettigheder, ansvar og fordeling af fortjeneste mellem parterne.

Samejekontrakter

Samejekontrakterne er afgørende for at regulere ejerskab og ansvar i fællesejendomssituationer. Vi sikrer, at dine samejekontrakter er retfærdige og omfattende.

Øvrige juridiske kontrakter

Udover de nævnte kontrakter tilbyder vi assistance med mange andre kontrakter. Uanset hvilken type kontrakt eller aftale, du har brug for hjælp til, er du i trygge hænder hos LHN. Kontakt os og få opfyldt netop dine behov.

Kontakt LHN og hør, hvordan vi kan hjælpe præcis din virkomhed.

Inger Aagaard

Ejendomsrådgiver

Dir. tlf.: 73642926
E-mail: ik@lhn.dk

Kirsten Lorenz

Juridisk sekretær

Dir. tlf.: 73642934
E-mail: klo@lhn.dk