Aktuelt

Nyheder

Forside / 35-års jubilæum hos LHN

35-års jubilæum hos LHN

Torsdag den 1. august 2024 kunne Ina Iwersen fejre 35-års jubilæum som regnskabsassistent hos landboforeningen LHN i Tinglev.

Ina blev som ganske ung ansat som regnskabselev i det daværende LHN i Tønder. Da de forskellige afdelinger af LHN blev slået sammen og flyttede til Tinglev i de nuværende lokaler, flyttede Ina med og har været en del af LHN’s medarbejderteam lige siden.

I årenes løb er det blevet til mange forskellige arbejdsopgaver, og Inas arbejde omfatter alt indenfor udarbejdelse af regnskaber og momsopgørelser.

I dag fungerer Ina både som regnskabsassistent i huset og som virksomhedssekretær ude hos de landmænd, der ønsker at få lavet regnskab hjemme på gården.

Ina er gift med Kurt, der er landmand på deres ejendom med økologisk mælkeproduktion lige udenfor Bylderup. Parret har 3 børn, der alle er fløjet fra reden. I sin fritid er Ina aktiv i lokalsamfundet – især omkring det lokale idrætscenter i Bylderup, og ellers drager hun på cykeltur med Kurt eller går lange ture med hunden Anton.

LHN ønsker Ina et stort tillykke med jubilæet.

Poul Erik Hedegaard

Forretningschef

Dir. tlf.: 73642904

Mob.: 20347334
E-mail: peh@lhn.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.